O zonă dintr-o pădure din Giurgiu a devenit punct de atracție pentru animalele sălbatice.

 
Acolo a fost montată o cameră de monitorizare a faunei, iar în imaginile înregistrate apar căprioare, bursuci și vulpi, Imaginile au fost surprinse în Parcul Natural Comana cu ajutorul unei camere montate în sălbăticie de angajații Romsilva.

„Un căprior, bursuci și o vulpe curioasă și sperioasă, toate surprinse de o cameră de monitorizare a faunei instalată într-o pădure din Parcul Natural Comana de către colegul nostru Cătălin Croitoru”, au explicat reprezentanții Romsilva pe Facebook.

Un căprior, bursuci și o vulpe curioasă și sperioasă, toate surprinse de o cameră de monitorizare a faunei instalată într-o pădure din Parcul Natural Comana de către colegul nostru Cătălin Croitoru”, au explicat reprezentanții Romsilva pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBilanț coronavirus – 19 septembrie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorMiron Mitrea comentează gafa președintelui Iohannis despre golf: „Îl va costa mult mai mult decât alte gafe făcute”