O femeie de 48 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, este cercetată de polițiștii giurgiuveni, după ce ar fi pătruns într-o locuință de unde ar fi sustras 3.000 de lei.

 Luni, 19 august a.c., ora 09.00, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de către un bărbat de 80 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în perioada 11-16 august a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuință sa, de unde au sustras 3.000 de lei.

Astfel, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că în perioada 11-16 august 2019, în timp ce bărbatul se afla internat într-o unitate spitalicească, persoane necunoscute au pătruns în locuința acestuia pe ușa de acces neasigurată, iar dintr-o cameră a locuinței, au sustras 3.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie de 48 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentAstra vs Viitorul 1-1. Gabi Tamaș a marcat în propria poartă
Articolul următorProiect transfrontalier pentru pescarii amatori români și bulgari