Mama vitregă a unei minore din judeţul Giurgiu, o femeie în vârstă de 31 de ani, este cercetată de poliţişti după ce a lovit-o cu palmele şi pumnii pe fiica sa vitregă, împotriva femeii fiind emis ordin de protecţie provizoriu, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ).

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați de către o tânără de 13 ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că mama sa vitregă a agresat-o fizic.

În baza sesizării polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat tânăra în cauză, care a declarat verbal faptul că în seara zilei de 06.08.2019, în jurul orelor 21.45, în momentul în care a revenit la domiciliul acesteia, era așteptată de mama sa vitregă, o femeie de 31 de ani, reproșându-i faptul că trebuia să se întoarcă mai devreme la domiciliu, iar în urma discuțiilor a lovit-o cu palmele și pumnii în zona trunchiului.

În cauză au fost solicitați lucrătorii din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, iar ca urmare a desfășurării activităților acestora specifice cât și a solicitării organelor de poliție judiciară, minora a fost ridicată din familie și depusă la C.P.R.U. Giurgiu.

Având în vedere faptul că cele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de violență în familie, pe numele femeii a fost emis Ordin de Protecție Provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

 

Articolul precedentVești proaste pentru șoferii giurgiuveni. Se scumpește rovinieta
Articolul următorCurse speciale spre Bâlci pentru giurgiuveni, de astăzi