Violența domestică este aspru pedepsită. Un bărbat de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a lovit soția, cu care nu mai locuiește împreună de aproximativ 6 luni, cu scopul de a o convinge să se întoarcă acasă.

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată marți de către o tânără de 31 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Giurgiu, a fost lovită și deposedată de telefonul mobil de către soțul său.

În urma cercetărilor si investigațiilor, a rezultat că pe 5 martie a.c., în jurul orelor 14.30, în timp ce se afla pe strada Vlad Țepeș, tânăra a fost abordată de către soțul său, un bărbat de 40 de ani, cu care nu mai locuiește împreună de aproximativ 6 luni, cu scopul de a o convinge să se întoarcă acasă.

Aceasta a refuzat și a plecat, îndreptându-se către strada Vasile Alecsandri, unde a fost ajunsă din urmă de către soț, fiind strânsă cu mâinile de gât, împinsă și lovită cu capul de o bară metalică montată în zonă și deposedată de un telefon mobil.

Ulterior, acesta a tras-o de mână pentru a o conduce la autoturismul cu care acesta venise, cu scopul de a o determina să plece cu el.

Față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal.

Articolul precedentGiurgiuveni, nu intrați în panică. Astăzi sună alarmele!
Articolul următorControale ale jandarmilor si comisarilor OPC la comercianți de „haine de firmă”