Ataşatul cultural al Ambasadei SUA la Bucureşti, din nou la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu! Colegiul National „Ion Maiorescu” a primit, astăzi, vizita lui Scott Reese, atasatul cultural al Ambasadei Satelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Scott Reese nu se alfă la prima sa vizită în acest liceu, acesta participând si la alte evenimente gazduite de Colegiul National.

Vizita de astazi a ataşatului cultural al Ambasadei SUA la Bucureşti a avut ca scop familiarizarea elevilor colegiului cu stilul de viata american, posibilitatile de a studia in Statele Unite si programele de lucru si studiu din America.

La aceasta dezbatere au participat 30 de elevi ai claselor a XI-a si a XII-a. De asemenea a purtat discutii si cu membrii consiliului profesoral si conducerea scolii.

Scott Reese va participa si maine la activiatatea dedicata Zilei Europene a Limbilor Straine, „Sprechen you francais”, marcata cu mare bucurie, in fiecare an, de elevii Colegiului National Ion Maiorescu, anul acesta aflandu-se la a IX-a editie.

Articolul precedent107 de porci din 22 de exploatații din Brăniştari, uciși preventiv
Articolul următorCum poți dovedi vechimea în muncă dacă firma s-a desființat sau nu mai ai carte de muncă