26 de persoane și o societate comercială din comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, au fost sancționate de polițiști, cu amenzi în valoare de 38.000 lei, pentru încălcarea măsurilor legale stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vineri, 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, cu ocazia unei acțiuni desfășurată pe linia verificării respectării măsurilor de protecție sanitară și prevenirii faptelor antisociale, au identificat o societate comercială de alimentație publică, pe raza localității Florești, comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, care la ora 23.10 era deschisă publicului, iar in interiorul acesteia se aflau mai multe persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială.

În urma controlului efectuat, în interiorul societății au fost identificate 26 de persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială, polițiștii aplicând un număr de 26 sancțiuni contravenționale participanților pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55/2020, precum și 1 sancțiune persoanei juridice, pentru nerespectarea orarului de funcționare.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMinor cercetat pentru furt. A sustras mai multe scule electrice dintr-o casă de vacanță din Remuș
Articolul următorRealitatea de Giurgiu vă urează „Paște fericit!”