În urma unui eveniment rutier, patru tineri din Gostinu sunt cercetați de polițiștii giurgiuveni. Investigațiile se desfășoară după ce un tânăr de 21 de ani a condus un moped, pe care i l-a încredințat un prieten, fără a poseda permis de conducere. În timp ce se deplasa cu mopedul pe un drum public, tânărul de 21 de ani a pierdut controlul acestuia, răsturnându-se în afara părții carosabile. Mopedul a fost ulterior ridicat și ascuns în spatele unei magazii, de către prietenii tânărului.

Duminică, 17 martie a.c., în jurul orei 05.00, în comuna Gostinu, județul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acestuia răsturnându-se în afara părții carosabile, autoaccidentându-se.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului, ocazie cu care i-a fost acordat primul ajutor de către trei prieteni cu care se afla la momentul respectiv, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor s-a constatat că mopedul i-a fost  încredințat spre conducere de către proprietarul acestuia, un tânăr de 17 ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, ulterior fiind ridicat și ascuns de către acesta împreună cu încă doi prieteni de 15 și 18 ani, ambii din comuna Gostinu, în spatele unei magazii.

De asemenea, conducătorului mopedului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări față de tânărul de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Totodată, proprietarul mopedului, tânărul de 17 ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințare a unui vehicul unei persoane fără poseda permis de conducere și modificarea sau ștergerea urmelor accidentului, iar ceilalți doi prieteni  sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de modificare sau ștergere a urmelor accidentului.

 

Articolul precedentNavă de semnalizare pe Dunăre, inaugurată la Giurgiu
Articolul următor1.200 de articole textile, încălțăminte și parfumuri contrafăcute, confiscate la Giurgiu