Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, astăzi, peste 4.380 de pachete cu ţigări, pe care o femeie, cetăţean bulgar, a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Astăzi, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Y.M., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, fiind însoţit de o femeie.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, disimulate printre bagaje, 4.385 de pachete cu ţigări.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că ţigările aparțin unei femei, cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, care era pasager în autoturism. Aceasta a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Franța pentru a le oferi cadou rudelor.

Țigările, în valoare de 87.600 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări.

Articolul precedent24 de seturi de articole pirotehnice fără documente de proveniență, găsite într-un BMW
Articolul următorOrban: Intenţia noastră este de a creşte vârsta de pensionare pentru poliţişti