Asociația ,,Călător prin România’’ a implementat un proiect de digitalizare a turismului din România și în municipiul Giurgiu.
.
Parte a proiectului național debutat în 2019, ,,Digitalizarea turismului din România’’, Asociația ,,Călător prin România’’ a reușit să implementeze proiectul și în Municipiul Giurgiu.
Proiectul constă în realizarea unor plăcuțe multilingve cu cod Q.R., montate în proximitatea monumentelor istorice și a obiectivelor turistice și care, odată ce un turist sau o persoană interesată scanează acel cod, poate să citească istoria și legendele locului respectiv in 5 limbi: română engleză, franceză, spaniolă și chineză.
În următoarele zile, asociația și reprezentanții direcțiilor și societăților Primăriei și Consiliului Local vor monta plăcuțele în toate punctele turistice, istorice și de interes din municipiul Giurgiu și vor continua promovarea la nivel local, național și internațional.
Asociația ,,Călător prin România’’ subliniază faptul că municipiul Giurgiu reprezintă un oraș cu multă cultură, istorie și foarte mult potențial, un oraș care merită să fie cunoscut de catre toți românii, dar și de străini.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMARȚI, Culisele Statului Paralel: Nicușor Constantinescu rupe tăcerea într-un interviu exclusiv
Articolul următorPeste 6,6 tone de substanță toxică, confiscate de polițiștii de frontieră din Giurgiu