Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu informează cetăţenii care desfășoară activități de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră, în zona de competenţă a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu şi cărora deja le-au fost eliberate avize de către structurile Poliției de Frontieră, până la data de 8 mai 2019, în baza permiselor de pescuit emise de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură în anul 2018, că acestea sunt valabile până la data de 31 decembrie 2019.

„Din cauza numărului foarte mare al cererilor transmise electronic în prima jumătate a lunii iunie 2019 pentru eliberarea avizului de pescuit recreativ / sportiv în apele de frontieră către Serviciile Teritoriale ale Poliției de Frontieră: Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și Călărași, aflate în subordinea I.T.P.F. Giurgiu, sistemul informatic a fost suprasolicitat și nu a reușit preluarea și prelucrarea tuturor solicitărilor. Din această cauză nu au fost validate electronic o parte dintre cereri și în consecință nu s-a putut emite avizul pentru pescuit recreativ / sportiv„ informează IPTF Giurgiu.

Persoanele care au depus cerere prin sistemele informatice și nu au primit răspuns sau aviz de activitate sunt rugate să retransmită solicitarea electronic, urmând ca aceasta să fie validată și analizată în vederea emiterii avizului sau comunicării unui răspuns, conform prevederilor legale și procedurale.

Articolul precedentAccident pe DN 41. Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina
Articolul următorTrafic aglomerat la frontiera Giurgiu-Ruse