Polițiștii au emis, într-o singură zi, trei ordine de protecție provizorii pe numele unor bărbați care și-au agresat soțiile.

Duminică, 8 decembrie a.c., ora 16.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 42 de ani, din comuna Stoenești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată apelanta care a relatat faptul că în cursul zilei de duminică, în jurul orei 16.20, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate cu soțul său, un bărbat de 60 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic cu pumnii și palmele în zona capului și corpului.

Astfel, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus ca pe o perioadă de 5 zile să părăsească locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de soția sa, precum și de locuința și locul de muncă al acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Tot duminică, 8 decembrie a.c., ora 16.50, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o tânără de 16 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său provoacă scandal în familie.

Având în vedere aspectele sesizate, pentru stabilirea situației de fapt, polițiștii s-au deplasat la fața locului, care au constatat faptul că bărbatul în cauză, de 43 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa de 36 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Astfel, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tot duminică, 8 decembrie a.c., ora 20.10 , polițiștii din cadrul Poliției oraș Bolintin-Vale, au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, de către o femeie de 39 de ani cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 41 de ani, face scandal.

Cu această ocazie, polițiștii s-au deplasat la fața locului, care au constatat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnii și picioarele în zona capului.

Având în vedere aceste aspecte, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentȘofer sârb, reținut de polițiștii giurgiuveni pentru consum de alcool
Articolul următorVineri 13 – Ultima zi pentru facilități fiscale la DITL