Astăzi, 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu.

Demersul polițiștilor giurgiuveni a avut la bază campania demarată de Ministerul Afacerilor Interne, „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”, activitate necesară pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2.

Sângele înseamnă viață, iar noi toți putem da viață, în special acum, când este și mai multă nevoie de ajutor. Polițiștii giurgiuveni sunt alături de cetățenii aflați în nevoie, astfel că s-au mobilizat și au donat sânge. De sprijinul nostru, al polițiștilor, au nevoie semenii noștri pentru care am donat sânge, iar o parte dintre noi – și pentru plasmă (sânge total din care se va prepara plasma). 

Pe această cale, facem apel către cetățeni să conștientizeze importanţa respectării regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, pe durata stării de alertă, în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus. 

În aceste momente de cumpănă, ne adresăm vouă și vă rugăm sa-i ajutați și pe cei care duc crunta bătălie de a rămâne în viață!

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedent11.000 de țigarete ascunse într-un autoturism, descoperite la P.T.F Giurgiu
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Sorin Roșca Stănescu: Cred că e un conflict între Iohannis și Cîțu, Ciucă e la mijloc