Direcția Programe Europene din cadrul Primăriei Giurgiu organizează marți, 26 martie 2019, conferința de presă de lansare a Proiectului Mecanisme și Proceduri Administrative Moderne în Primăria Giurgiu (MEPAM). Proiectul constă în modernizarea mecanismelor și procedurilor administrative la nivelul municipiului Giurgiu, în vederea creșterii capacității instituționale.

Mai exact, proiectul vizează înființarea unui Birou Unic la nivelul Primăriei Giurgiu și al direcțiilor subordonate, destinat exclusiv lucrului cu publicul, reducându-se astfel timpul de așteptare, de asemenea urmărindu-se creșterea transparenței în administrația locală.

În cadrul proiectului vor fi instruite 64 de persoane (aleși locali, personal de conducere și de execuție) pentru deprinderea de cunoștințe și abilități necesare sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de realizarea acestui ghișeu unic.

Proiectul Mecanisme și Proceduri Administrative Moderne în Primăria Giurgiu (MEPAM) a fost depus și câștigat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), are o valoare totală de 3.763.974 lei si o perioadă de implementare de 24 de luni.

Articolul precedentLucrări de reparații pe drumul de legătură plin de gropi dintre DN 5 și Vama Giurgiu
Articolul următorPomenirea morților, în fiecare sâmbătă din Postul Mare