Direcția de Evidență a Persoanelor Giurgiu îşi suplimentează programul în acest week-end. Astfel, în zilele de 6 şi 7 octombrie, ghişeele vor fi deschise între orele 7.00 şi 21.00. 

Toţi cei care au acte de identitate expirate sau pierdute se pot prezenta la Serviciul Public Comunitar Local Evidenţa Persoanelor, pentru obţinerea documentelor. Locuitorii municipiului și celor 18 de comune arondate care îşi vor depune zilele acestea documentele necesare pentru eliberarea actelor de identitate le vor putea ridica sâmbătă sau duminică.

Pentru depunerea documentelor, giurgiuvenii trebuie să aibă actele de stare civilă şi dovada adresei de domiciliu, original şi copie. De asemenea, este nevoie şi de prezenţa proprietarului spaţiului de locuit, sau se va prezenta o declaraţie notarială cu acordul acestuia sau o declarație dată în fața polițistului (pentru cei din mediul rural) pentru a vă stabili domiciliul în imobilul său. În lipsa unuia dintre aceste documente menţionate, solicitanţii vor putea primi cărţi de identitate provizorii, valabile maximum un an.

Articolul precedentCâte persoane trebuie să se prezinte la vot pentru ca referendumul de revizuire a Constituției să fie validat
Articolul următorCe se mai întâmplă cu Pesta Porcină în țară? Vezi Giurgiu!