Polițiștii Serviciului Ordine Publică, împreună cu lucrători din cadrul celor 8 secții de poliție rurală, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu au desfășurat, ieri, între orele 16-24.00, o razie generală la nivelul județului Giurgiu, în cadrul căreia s-a urmărit respectarea prevederilor actelor normative elaborate pentru starea de alertă, prevenirea faptelor antisociale, contra persoanei și contra patrimoniului cât și creșterea vizibilității forțelor de menținere a ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 50.005 lei, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 10 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost legitimate 399 de persoane, oprite și verificate 293 de autovehicule dintre care 37 mijloace de transport în comun și verificate 42 de societăți comerciale.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBilanț coronavirus: 6.096 de cazuri noi și 112 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorMedalie de aur pentru pugilistul giurgiuvean Robert Ştefan Sefer la „Cupa României” la box pentru seniori!