Restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Bulgariei, timp de două zile.

Poliția Rutieră Russe (R. Bulgaria) a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, că în data de 22.12.2018, între orele 09.00-14.00 și în data de 01.01.2019, între orele 14.00-20.00, va fi restricționată circulația pe teritoriul Bulgariei pentru mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone, pe următoarele segmente de drum:

– pe toate autostrăzile

– pe DN I-1, din satul Rebarkovo pana în orasul Botevgrad, unde circulația se redirecționează pe DN II-16 Rebarkovo-Svoge-Sofia;

– pe DN I-1Blagoevgrad- P.T.F. Kulata, în ambele sensuri;

– pe DN I-4 – nod circulație Koritna-Veliko Tarnovo- Shumen, în ambele sensuri;

– DN I-5 Ruse- Veliko Tarnovo în ambele sensuri;

– pe DN I-8 – P.T.F. Kalotina -Sofia în ambele sensuri;

– pe DN II-18 – sensul giratoriu al orașului Sofia;

– pe DN I-9 – Varna-Burgas în ambele sensuri;

– pe DN II-99 Burgas – Tsarevo în ambele sensuri.

Restricțiile nu se aplică autovehiculelor ce transportă marfă pericoloasă, animale vii, alimente perisabile sau mărfuri în regim de temperatură controlată.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competența institutiei, astfel încât, la ridicarea restricțiilor, controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Articolul precedentA murit generalul giurgiuvean Stan Stângaciu
Articolul următorCeremonie comemorativă şi slujbe de pomenire în memoria eroilor căzuţi pentru victoria Revoluţiei din 1989