Salvatorii de la ISU Giurgiu au venit astăzi în sprijinul colegilor din Teleorman, care desfășoară o acțiune de căutare a doi pescari dispăruți în Dunăre, la Suhaia.

La fața locului ISU Giurgiu s-a deplasat cu o autospecială și trei scafandri, ISU Teleorman cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical SAJ, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și trei pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.
Evenimentul a fost anunțat ieri seară, în jurul orei 20.17, de un al treilea pescar, care a reușit să se salveze.
Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate astăzi de dimineață, informează ISU Teleorman.
Județul Teleorman se află sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea în perioada 12.02.2021 ora 06.00 – 19.02.2021 ora 12.00, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție (faza 1).

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid
Articolul următorÎncă 44 de amenzi pentru participanții de la majoratul din Bălănoaia