Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncţional la nivel mondial, însă Europa pare a fi cea mai grav afectată, scrie Daily Mail. Sistemul Messenger este integrat reţelei sociale Facebook, însă poate fi utilizat separat prin aplicaţia de mobil.

Potrivit publicaţiei, problemele au apărut în jurul orei 8:00, în Marea Britanie, afectând utilizatorii messenger din SUA, Europa şi America Centrală. Problemele sesizate la Facebook Messenger sunt la conectare, unii semnalând că nu pot trimite sau primi mesaje.

Europa pare a fi cea mai grav afectată zonă, deşi întreruperea este la nivel mondial. Potrivit Downdetector, şi în România unii utilizatori au probleme de conectare.

Serviciul de mesagerie este integrat în Facebook, dar poate fi folosit separat de reţeaua socială datorită aplicaţiilor mobile dedicate pentru toate platformele software.

Această întrerupere apare la mai puţin de 24 de ore după ce utilizatorii de Android au rămas în imposibilitatea de a accesa feed-urile de reţele sociale din cauza unor probleme cu aplicaţia Facebook.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din lume, a doua după WhatsApp, şi are 1.3 miliarde de utilizatori.

Articolul precedentTrei giurgiuveni, sub influența drogurilor, la volan
Articolul următorAplicaţie pentru tinerii bolnavi de cancer