Pe numele a doi bărbați din județul Giurgiu au fost emise ordine de protecție provizorii, după ce aceștia și-au agresat fizic concubina și, respectiv fiica. 

Miercuri, 8 mai, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin plângere scrisă, de către o tânără de 32 de ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în seara zilei de 5 mai 2019, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla la domiciliul situat în comuna Singureni împreună cu concubinul său, un bărbat de 37 de ani, în unor discuții neprincipiale, a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii și cu picioarele la nivelul corpului de către acesta.

În baza celor constatate și a aspectelor declarate de către aceasta, s-a stabilit că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut și pe fondul consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii și cu picioarele la nivelul corpului, având urme vizibile de violență la nivelul feței.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Tot ieri, 8 mai, ora 13.20, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din municipiul București, cu privire la faptul că o tânără din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, fost agresată fizic de către tatăl său.

În urma audierii tinerei și cercetărilor efectuate, s-a constatat că în data de 6 mai, în jurul orelor 20.00, în timp ce tânăra se afla la domiciliul său din localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, împreună cu familia sa, în urma unor discuții, tatăl acesteia a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona corpului.

Pentru a aplana conflictul, a intervenit și soția acestuia, însă și aceasta a fost lovită la rândul ei cu palma în zona feței de către bărbat.

Având în vedere faptul că cele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de ,,Violență în familie’’, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în vederea stabilirii emiterii unui ordin de protecție, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, întocmindu-se în acest fel Ordin de Protecție Provizoriu, față de bărbatul de 66 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu,  acesta fiind evacuat din locuință.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentGiurgiu, primele locuri la pesta porcină africană la mistreți
Articolul următorIncendiu la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu