Consiliul Județean Giurgiu va acorda stimulente financiare profesorilor care au obținut performanțe la concursurile și olimpiadele școlare.

În acest sens, în ședința din 8 februarie 2021, a fost aprobat Regulamentul de acordare a stimulentelor financiare cadrelor didactice din instituțiile de învățământ preuniversitar de stat din județul Giurgiu.

Conform acestui regulament, ce are ca scop stabilirea criteriilor și procedurii de acordare a stimulentelor financiare, fiecare cadru didactic din instituțiile de învățământ giurgiuvean care a obținut rezultate la concursuri și olimpiade, va putea transmite pe adresa instituției noastre un dosar cu următoarele documente: copie după actul de identitate; dovada participării la concursuri și olimpiade județene, naţionale și internaționale ale elevilor, în toate domeniile curriculare şi extracurriculare, copie după diplome, dovada trofeelor etc.; formularul de înscriere a rezultatelor deosebite obținute de cadrele didactice la concursurile şi olimpiadele școlare la care acestea au participat în calitate de îndrumător; declarație pe propria răspundere a cadrului didactic privind autenticitatea / veridicitatea documentelor depuse, precum şi declarația de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Situațiile centralizate, depuse la Consiliul Judeţean Giurgiu, vor fi înaintate spre analiză și validare Comisiei pentru Educaţie, cultură, tineret şi sport, în perioada 22 februarie – 10 martie 2021.

Acordarea stimulentelor financiare a căror sumă va fi cuprinsă între 500 – 1000 lei/cadru didactic pregătitor, se va face în cadrul unor ceremonii organizate de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și unitățile de învățământ.

Documentele, dar și orice solicitare de clarificare se pot transmite la adresa de e-mail: [email protected][email protected].

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentEdiție specială „Legile Puterii,” cu Alexandra Păcuraru
Articolul următorEXPLOZIE de cazuri cu COVID-19 în școli. ZECI de elevi și profesori infectați! Sorin Cămpeanu: „Apar probleme tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate”