În acest weekend, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au aplicat 418 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 188.360 de lei și au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 55 de permise de conducere, din care 27 au fost pentru depășirea limitelor de viteză și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor, 135 au fost pentru depășirea limitelor de viteză și 283 privind alte abateri la regimul rutier.

Exemple de infracțiuni constatate:

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, având dreptul de a conduce suspendat.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat în trafic pe în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, un bărbat de 32 de ani, din Bolintin Vale, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul fiind neînmatriculat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentCe a pățit un bărbat care și-a amenințat copilul și și-a agresat soția
Articolul următorComisioane mai mici pentru banii trimiși din România în țările din zona euro