De pe 31 decembrie şi până pe 2 ianaurie, peste 900 de giurgiuveni au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate şi au ajuns pe mâna doctorilor de la UPU Giurgiu.

Perioadă aglomerată la UPU Giurgiu, unde peste sute de persoane au ajuns pe mâna medicilor din cauza exceselor la care s-au supus sau a infecțiilor respiratorii. Astfel, începând cu 31 decembrie şi până pe 2 ianuarie, peste 900 de pacienţi au fost văzuţi de către medici. Și în perioada următoare, medicii se așteaptă la un aflux mare de pacienţi, având în vedere că urmează două sărbători religioase.

Medicul Sorin Dragomir a precizat că în perioada amintită, la UPU Giurgiu s-au prezentat 591 adulți și 308 copii. Dintre adulți, 122 au necesitat internare iar la pediatrie au fost internați 22 de copii. Au predominat pacienții cu boli digestive, dar au fost și afecțiuni respiratorii, în special la copii.

Medicii se așteptă la un aflux mare de pacienți și în zilele următoare, când vor fi două sărbători religioase iar oamenii vor face din nou abuzuri alimentare.

Articolul precedentMandat european de arestare pus în aplicare de polițiștii giurgiuveni
Articolul următorPacienții din Giurgiu, navetiști pentru investigații RMN. Unicul aparat, defect de o lună