Un tânăr de 29 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, după ce ar fi sustras bani și mai multe bunuri dintr-o locuință din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propuneri procedurale. 

La data de 9 iunie a.c., Poliția Orașului Mihăilești a fost sesizată direct de către o femeie de 31 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că locuința bunicii sale a fost spartă.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în perioada 2.06.2019 – 4.06.2019 persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței unei femei de 75 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, au dislocat geamul unei ferestre prin îndoirea cuișoarelor, au escaladat în interiorul unei camere, iar dintr-un șifonier, au sustras 1.400 euro și 400 lei, precum și un inel din aur de culoare galben de 18 K, iar dintr-un dormitor, au sustras o rolă de cablu electric.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu.

Luni, 1 iulie a.c., a fost dispusă reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propuneri procedurale.

Articolul precedentPolițiștii giurgiuveni, dotați cu veste antiînjunghiere și antiglonț
Articolul următorDe mâine, punct fix de control al rovinietei, și în Vama Giurgiu