Un motociclist a fost accidentat în localitatea Florești, județul Giurgiu, de conducătorul unui autoturism care nu a respectat  semnificația indicatorului STOP.

Vineri, 2 august, în jurul orei 19.15, un bărbat de 52 ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 404, în localitatea Florești, județul Giurgiu, nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecția cu Drumul Comunal 148, intrând în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 17 ani, din localitatea Palanca, județul Giurgiu

Inițial, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale (avarierea ambelor autovehicule), ulterior minorul prezentându-se pentru efectuarea de investigații de specialitate la Spitalul Grigore Alexandrescu București unde a sesizat că a fost victima unui accident rutier.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ (nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice).

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTânără condamnată pentru trafic de persoane, descoperită la Giurgiu
Articolul următorBăiatul din centrul de tip familial dispărut acum o lună a fost găsit