Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce a fost depistat conducând un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Vineri, 13 decembrie, polițiștii au depistat pe strada Unirii, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 26 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, tânărul a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu unde i-au fost recoltate probe de urina, iar în urma rezultatului toxicologic, acesta a fost pozitiv, fiindu-i recoltată și o proba biologica de sânge în vederea stabilirii substanțelor psihoactive prezente în organism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Articolul precedentA rănit un bărbat și a fugit de la locul accidentului
Articolul următorE-Distribuție Muntenia- lucrări de întreținere la rețeaua de energie electrică în județul și Municipiul Giurgiu. Aflați unde, și programul orar de întrerupere a energiei electrice