O adolescentă din comuna Ploscuțeni, județul Vrancea, a fost dată dispărută de familie după ce a plecat la Brașov, la începutul lunii octombrie, și nu s-a mai întors acasă.

Crina Alexandra Estera Creţu, în vârstă de 19 ani, a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov pentru a-şi căuta un loc de muncă.

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Tânăra, însă, nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Părinţii cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie.

Crina Alexandra se află în persoane dispărute a Poliţiei Române. Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui.

Tânăra are o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, și un tatuaj de tip tribal pe braţul drept, cu dimensiunea de circa 10 cm.

Articolul precedentDaruri de Crăciun pentru copiii din centrele de tip familial, din Giurgiu
Articolul următorSindicatul Naţional Meridian: Oprirea examenelor de promovare în grad profesional la ANAF afectează drepturile salariaţilor de a evolua în carieră