Polițiștii giurgiuveni au identificat o tânăra de 14 ani, din localitatea Mihai Bravu, județul Giurgiu, plecată voluntar de la domiciliu la data de 20 august 2019.

Joi, 22 august , polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Călugăreni, au fost sesizați de către o femeie din localitatea Mihai Bravu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că la data de 20 august, în jurul orei 18.30, fiica sa, o tânără de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, s-a constituit echipa operativă care, în urma investigațiilor efectuate au stabilit faptul că, în seara zilei de 20 august , în jurul orei 18.30, tânăra în cauză a plecat de la domiciliu, spunându-i mamei sale că merge în parcul din localitate.

Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiștii giurgiuveni, tânăra a fost identificată pe raza municipiului Giurgiu, ocazie cu care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Giurgiu.

În urma discuțiilor purtate cu aceasta, s-a constatat că în seara zilei de 20 august, în jurul orei 18.30, tânăra s-a întâlnit cu mai multe persoane în parcul din localitatea Mihai Bravu, ulterior deplasându-se cu acestea în municipiul Giurgiu pentru a participa la o petrecere.

Minora a declarat faptul că a plecat de la domiciliu în mod voluntar, fără ca asupra sa să fi fost exercitate presiuni fizice, psihice sau de altă natură în acest sens, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Tânăra a fost condusă la domiciliul său din comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu, unde a fost predată în condiții de siguranță mamei sale.

Articolul precedentColiziune între două autoturisme pe strada Gării din Giurgiu
Articolul următorBunuri în valoare de peste 560.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Vama Giurgiu