O tânără, în vârstă de 13 ani, a fost prinsă în flagrant de polițiștii giurgiuveni, în timp ce deținea și comercializa țigarete provenite din contrabandă.

Luni, 3 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii giurgiuveni au prins în flagrant, în Piața Centrală, din municipiul Giurgiu, o tânără, de 13 ani, din municipiul Giurgiu, care deținea asupra sa și oferea spre vânzare 20 pachete de țigarete, ce nu aveau aplicat timbru fiscal.

În urma activităților, cele 20 pachete de țigarete, în valoare de aproximativ 200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate la Camera de Corpuri delicte din cadrul I.P.J. Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă (colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia).

Articolul precedentGiurgiu ar putea avea mai multe suprafețe irigate. Ce spune directorul DAJ Giurgiu
Articolul următorPromisiuni că vor veni ambulanțe noi la Giurgiu, cumpărate din bani europeni