După ce, în urmă cu câteva zile, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a hotărât ca terasele și sălile de jocuri să își înceteze activitatea de la ora 23.00, iată că decizia a fost revocată.

În urma ședinței  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu desfășurată ieri, au fost adoptate următoarele măsuri: 

 – se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă. 

Precizăm că măsurile enumerate mai jos își încetează aplicabilitatea începând cu data de 03.08.2020. 

– se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 – 6.00.  

– se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00.