Polițiștii giurgiuveni au indisponibilizat peste 450 de bunuri, susceptibile de a fi contrafăcute, în urma unui control efectuat asupra unei autoutilitare condusă de un giurgiuvean.

Polițiștii au oprit, marți, pentru control, pe șoseaua Ghizdarului, din municipiul Giurgiu, o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Giurgiu.

În interiorul acesteia se mai aflau doi pasageri, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 43 de ani, ambii din municipiul Giurgiu.

În urma controlului au fost identificate mai multe colete, în interiorul cărora se aflau  mai multe produse textile și de încălțăminte de diferite mărci, purtând numele/semnele unor mărci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.

Cu această ocazie, au fost confiscate 452 de produse, în valoare de peste 45.000 de lei, care aparțineau celor doi bărbați de 43 și 49 de ani.

Cei doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentMinori cercetați pentru furt calificat
Articolul următorUn ciclon din vestul Europei aduce ninsori și frig în toată România!