În perioada 14 – 20 octombrie 2019, Asociația ”Taxiul cu Bomboane” va desfășura un proiect dedicat tinerilor ”Youth Cultural Power”.

Prin intermediul acestuia se urmărește inițierea în arta fotografică și a obținerii de informații teoretice și practice pentru realizarea propriilor creații, proiect de tineret cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Scopul proiectului este de a exersa creativitatea tinerilor printr-o serie de cursuri de artă fotografică, adaptate nevoilor reale, dar aliniate la prioritățile din strategiile naționale pentru cultură și tineri: creșterea accesului și participarea tinerilor la viața culturală. Pentru atingerea obiectivelor, în cadrul cursului vor fi abordate tematici precum istoria fotografiei, bazele fotografiei, tehnica foto, fundamentele pracice ale fotografiei, cum să lucrăm cu sursele de lumină și multe alte subiecte teoretice pe care mai apoi le vor aplica.

Cei care sunt interesați pot accesa link-ul de mai jos pentru înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVQF8mO-8-8rskzPgNZQdXj8JUEU-8CsmXtXgsdZudnBRfKA/viewform  sau la numărul de telefon: 0755 044 247

Asociația ”Taxiul cu Bomboane”  a pornit la drum în anul 2016 continuând inițiativa taximetristului Ion Cristian Roman care a dorit să transforme o simplă călătorie prin București într-una specială. Clienții primeau o bomboană, o melodie frumoasă sau mici istorii interesante despre locuri din Capitală. Mai apoi s-a hotărât să se implice activ în comunitate, în special în educația copiilor și a tinerilor.

În fiecare săptămână ajungea la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Marie Sklowska Curie” cu jucării și cărți, însă acum are și un rol activ în educarea tinerilor. Prin programul educației non-formale de excelență pornit anul trecut, Asociația ”Taxiul cu Bomboane” a asigurat și asigură competențe potrivite tinerilor pentru piața muncii.

Articolul precedentSute de textile şi încălţăminte contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră
Articolul următor”Atenție la tren!” Razii de amploare la trecerile la nivel cu calea ferată