La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu se înregistrează valori mari de trafic, din cauza numărului mare de mijloace de transport care ies şi intră în ţară.

În ultimele 24 de ore, potrivit Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, au ieşit din ţară 4.900 de persoane și 2.600 mijloace de transport şi au intrat 5.200 de persoane și 2.500 mijloace de transport . În această dimineaţă, timpul de aşteptare la autoturisme, pe sensul de ieşire din ţară a depăşit 50 de minute iar pe cel de intrare, 40 de minute. Traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe câte patru artere de circulație, pe sensul de intrare în țară și pe câte trei artere de circulație pe sensul de ieșire din țară. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulație, atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară.

Poliţia de Frontieră le recomandă cetăţenilor români şi străini care tranzitează frontiera în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie în statele de destinaţie şi în cele tranzitate.

De asemenea, pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră, sunt actualizate valorile medii ale timpului de aşteptare la controlul de frontieră în funcţie de valorile de trafic prin punctele de trecere.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCu drag, despre România! Cu drag, despre Bistrița-Năsăud!
Articolul următorBunuri contrafăcute cu o valoare de peste 200.000 lei, descoperite în 5 autocare, la PTF Giurgiu