Pe numele unui bărbat de 51 de ani, din Giurgiu, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi lovit soția cu pumnii la nivelul corpului.

Miercuri, 9 octombrie a.c., ora 12.00, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată telefonic de către o femeie de 51 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuții contradictorii cu soțul său, un bărbat de 55 de ani, a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii de mai multe ori la nivelul corpului.

În urma verificărilor, s-a constatat că în ziua de 8 octombrie a.c., soțul femeii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic, spărgând totodată și unele bunurile din casă, ulterior părăsind domiciliul.

La data de 9 octombrie a.c., la insistențele bărbatului, acesta a revenit la domiciliu, însă a continuat să-i adreseze injurii și să o lovească din nou cu pumnii la nivelul corpului.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul că exista un pericol iminent față de femeia în cauză, ocazie cu care, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, stabilindu-se ca acesta să păstreze o distanță minima de 100 m, față de soția sa și față de locuința acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Articolul precedentBogdan Andone, în cantonament cu Astra. Dan Alexa a acceptat suspendarea contractului
Articolul următorDescoperire macabră într-un garaj din Giurgiu