Pe numele unui bărbat de 50 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, după ce în urma unui conflict spontan, și-a agresat fizic mama, lovind-o, cu palmele la nivelul feței.

Duminică, 6 octombrie a.c., ora 13.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 71 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că vecina sa a fost agresată fizic de către fiul său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat o femeie de 76 de ani, din municipiul Giurgiu, care a declarat faptul că în ziua de 6 octombrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său, un bărbat de 50 ani, în  urma unui conflict spontan pe care l-a avut acesta, a agresat-o fizic, lovind-o cu palmele la nivelul feței, pe motiv că a refuzat să îi împrumute o sumă de bani.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul că exista un pericol iminent față de femeie, ocazie cu care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care s-a stabilit ca acesta să păstreze o distanță minima de 100 m față de mama sa, precum si evacuarea din locuință a acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.