Pe numele unui bărbat de 50 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu, după ce în urma unui conflict spontan, și-a agresat fizic mama, lovind-o, cu palmele la nivelul feței.

Duminică, 6 octombrie a.c., ora 13.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 71 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că vecina sa a fost agresată fizic de către fiul său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat o femeie de 76 de ani, din municipiul Giurgiu, care a declarat faptul că în ziua de 6 octombrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său, un bărbat de 50 ani, în  urma unui conflict spontan pe care l-a avut acesta, a agresat-o fizic, lovind-o cu palmele la nivelul feței, pe motiv că a refuzat să îi împrumute o sumă de bani.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul că exista un pericol iminent față de femeie, ocazie cu care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care s-a stabilit ca acesta să păstreze o distanță minima de 100 m față de mama sa, precum si evacuarea din locuință a acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

 

 

Articolul precedentBulgar prins că transporta țigări de contrabandă printre pahare
Articolul următorStatul dă bani firmelor din județul Giurgiu pentru majorarea salariilor unor angajați!