Un copil, de 13 ani, a murit, iar fratele său, în vârstă de 11 ani, a fost rănit ușor după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

Accidentul rutier a avut loc ieri, în jurul orei 16:10, pe strada Gherghiței din București. Cei doi copii sunt din Giurgiu.

Mama copiilor, o femeie de 42 de ani, a provocat accidentul.

„Conducătorul unui autovehicul, o femeie, în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma impactului, un copil, în vârstă de 13 ani, pasager în primul autovehicul, a murit.

Paramedicii ajunși la fața locului au executat manevre de resuscitare, însă minorul nu a supraviețuit.

Totodată, un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind 0. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor exacte, precum și a condițiilor în care s-a produs nefericitul incident, mai precizează Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa: Realitatea de Giurgiu