38 de vârstnici, beneficiari de servicii sociale în Centrul pentru persoane vârstnice din Oncești, au fost bucuroși de oaspeți vineri, 20 decembrie 2019.

Adolescenți și persoane adulte au mers în vizită la acest centru pentru a dărui cadouri celor pentru care sărbătorile nu mai sunt  petrecute în familie.

Vizita a reprezentat pentru toți, gazde și oaspeți, o ocazie de a dărui, de la zâmbete la cuvinte de mulțumire, momente de duioșie și împlinire sufletească. Pe rând, fiecare din  holurile căminului a răsunat de colinde, toți vârstnicii, chiar și cei nedeplasabili, având ocazia să se bucure de prezența  giurgiuvenilor care au dorit să aducă bucurii celor care locuiesc aici. Totodată, vârstnicii au primit  cozonaci, fructe, sucuri naturale, dulciuri, șosete și papuci.

„Lucrând ca profesor, am cunoscut elevi deosebiți alături de care am organizat diverse activități caritabile. Cu toate că nu-mi mai sunt elevi, acum sunt liceeni, au răspuns apelului meu și astfel ne-am mobilizat, să mergem la bătrânii din  căminul Oncești pentru a bucura sufletele celor care nu-i au alături pe cei dragi. Cândva, acești bunici au dăruit  cadouri, bucurii, acum fiind  rândul lor să primească”, a declarat Mihaela Covțun, inițiatoarea acestei acțiuni caritabile.

Cătălin Lupu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție în subordinea căreia se află Centrul pentru persoane vârstnice Oncești, adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în  această acțiune caritabilă.

Articolul precedentGiurgiuvenii vor avea containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor
Articolul următorTrei tineri răniți pe DN 5 după ce șoferul unui autoturism a condus băut și fără permis