Un bărbat din Videle, județul Teleorman, este cercetat de polițiști pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a intrat cu mașina în gardul unei societăți comerciale.

Ieri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mârșa au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că pe raza localității Mârșa a avut loc un eveniment rutier. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe DJ 601 în localitatea Mârșa, județul Giurgiu unde, într-un șanț de pe marginea șoselei, a fost identificat un autoturism care a intrat în gardul unei societăți comerciale, din comuna Mârșa.  

În urma cercetărilor, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat din orașul Videle, județul Teleorman care a declarat faptul că în timp ce conducea autoturismul, într-o o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a derapat, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al societății comerciale.  

Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. 

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz recoltare probe biologice.