Un accident s-a produs azi noapte pe DN5, pe raza localității Uzunu, fiind implicat un autocamion care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Imagine

Un pompier care se întorcea cu cisterna de la o altă misiune a văzut accidentul, a oprit și a alertat echipajele de intervenție. Acesta i-a acordat primul ajutor conducătorului auto până sosirea ambulanței.
Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului și au îndepărtat elementele de caroserie și urmele de lubrifianți de pe partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.
Potrivit IPJ Giurgiu, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 4 dimineața. Șoferul autocamionului cu remorcă, un bărbat de 33 de ani, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a intrat cu mastodontul în parapetul din beton dintre cele două sensuri, iar în urma impactului, capul tractor a ajuns pe un sens iar remorca pe alt sens.
Șoferul, deși a primit primul ajutor de la un pompier care se întorcea dintr-o misiune, nu a fost transportat la spital.

Sursa: Realitatea de Giurgiu