Noi angajari la ITPF Giurgiu

Începând cu data de  1 august 2018,  15  noi polițiști de frontieră vor începe activitatea la structurile subordonate din competența I.T.P.F. Giurgiu.

Aceștia au urmat cursurile Scolii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” – Oradea, fiind repartizați în cadrul structurilor operative.

Pentru o perioadă de 6 luni, polițiștii de frontieră se vor afla sub tutelă și vor începe să  pună în practică cunoștințele dobândite în timpul orelor de curs și de practică.

Șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu le-a transmis tinerilor să aibă încredere în forțele proprii, să dovedească inițiativă și prin conduita și acțiunile lor să onoreze profesia de polițist.

Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a desfășurat și anul acesta activități de informare și recrutare de personal în rândurile Ministerului Afacerilor Interne, fiind depuse un număr de 81 de dosare pentru participarea la concursurile de admitere organizate de Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – București și 192 dosare pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” – Oradea.

Articolul precedentInundații în mai multe localități din județul Giurgiu. Pompierii au intervenit
Articolul următorForțe noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu