Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat, astăzi, o percheziție domiciliară, în comuna Prundu, județul Giurgiu, la locuința unei femei, de 22 de ani.
 
Oamenii legii aveau suspiciunea că femeia ar fi comercializat minorilor, prin intermediul rețelelor de socializare, articole pirotehnice (petarde, baterii de artificii, etc.).
 
„În urma efectuării percheziției, au fost identificate 1.819 petarde, 76 de baterii și tuburi de artificii (aproximativ 35 de kilograme de articole pirotehnice).

Acestea au fost indisponibilizate, în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate, urmând a se propune soluție legală, prin unitatea de parchet competentă”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMaricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”, proiect-gigant de dezvoltare imobiliară – jucători de top pe piața de business din România
Articolul următorBobby Păunescu, despre proiectul imobiliar al lui Maricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”: Mă bucur să fac parte din această asociere. Vom aduce cel mai mare lanț hotelier din lume