Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, un cetățean turc, pasager al unui autocar, care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un pașaport simplu, eliberat de autoritățile turce, falsificat. 

Acesta a fost preluat de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

În data de 18.11.2022, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc, în vârstă de 41 de ani, călătorind ca pasager într-un autocar care efectuează curse de transport internațional de persoane.

Pasagerul s-a legitimat cu un pașaport simplu emis de autoritățile din Turcia.

Din studiul documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pașaportul prezentat la control era falsificat având file înlocuite.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul turc a fost preluat de către autoritățile Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentAccident rutier pe DN 5B. Două persoane au fost descarcerate şi transportate la spital
Articolul următor#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe făraș! Zarurile au fost aruncate: acuzații de spălare de bani – unde au dispărut 6 milioane de euro?