O minoră în vârstă de 17 ani şi un tânăr de 18 ani au rămas încarceraţi într-un autoturism după ce maşina în care se aflau s-a izbit miercuri de un stâlp de electricitate pe o stradă din municipiul Giurgiu.

Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină aseară, la un accident rutier ce a avut loc pe strada Comana din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Salvatorii ajunşi la locul evenimentului rutier au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un stâlp de electricitate, iar în impact acesta s-a rupt, dar nu a căzut peste autoturism’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 18 ani, a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi extras în siguranţă. Şi pasagera care îl însoţea, o minoră în vârstă de 17 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentAutoritățile încearcă să resusciteze proiectul Canalului București – Dunăre. Studiul de Fezabilitate pentru lucrările rămase de executat ar putea fi semnat în 2023
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET