La data de 17 ianuarie a.c., ora 02.30, polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, cu privire la faptul că la domiciliul soacrei sale, din comuna Ulmi, este un scandal.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că în ziua de 17.01.2021, în jurul orelor 02.00, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ulmi, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de alcool, a provocat un scandal, în urma căruia a lovit-o pe mama sa cu pumnii în zona corpului.

Astfel, membrii familiei l-au anunțat pe ginerele persoanei vătămate, care s-a deplasat cu un autoturism la adresa acesteia pentru aplanarea conflictului.

Odată ajuns la domiciliul acestuia, persoana în cauză a continuat scandalul, spărgând cu pumnii și picioarele, un geam și luneta autoturismului.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia, a rezultat că există risc iminent fapt pentru care, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Totodată, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.500 lei pentru nerespectarea Legii Nr. 55/2020.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentROMÂNIA ÎN REALITATE, invitați: CORNELIA POPA STAVRI și IULIAN CRISTACHE
Articolul următorVIDEO „Culisele statului paralel” | Anca Alexandrescu, despre cine face jocurile de putere din PNL. Cine e în spatele atacurilor lui Rareș Bogdan