Acuzații de uzurpare de calitate oficială pe numele unui bărbat de 41 de ani, din Giurgiu. El este cercetat penal după ce pretindea că ar fi polițist de frontieră şi ar fi vânat şoferii care parcau neregulamentar în zona Vămii Giurgiu.

Poliţiştii au fost sesizaţi, aseară, prin apel 112, de către un bărbat, cetățean moldovean, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o stație peco, din zona Vămii Giurgiu, un alt bărbat care i-ar fi prezentat o legitimație de poliție, i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancționat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat apelantul, din primele cercetări reieșind faptul că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care deținea în mână o stație de emisie-recepție, i-ar fi solicitat 2.600 de lei, pentru a nu fi sancționat contravențional, pentru oprire neregulamentară.

De asemenea, bărbatul i-ar fi prezentat apelantului o legitimație de poliție, recomandându-se ca fiind polițist de frontieră.

În urma solicitării sumei de bani, apelantul i-ar fi înmânat acestuia 730 de lei, după care a sesizat Poliția.

În scurt timp, polițiștii au depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale, ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Giurgiu.

Asupra acestuia au fost descoperiți 825 de lei, 300 de dolari și 160 de euro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMesajul Enel pentru clienți, la o zi după ce a anunțat că pleacă din România – Ce se întâmplă cu milioanele de contracte
Articolul următorPeste 23 de tone deşeuri de PVC, oprite în PTF Giurgiu