Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităţilor din Belgia. 

La data de 23.11.2022, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, înmatriculată în Bulgaria. Acesta transporta pe platformă un autoturism, marca Porsche, model Panamera, an de fabricație 2017.  

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul tractat, se află în atenția autorităților din Belgia, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul se află în litigiu, el efectuând transportul acestuia din Belgia în Bulgaria.

Bunul sus-menționat, estimat la o valoare de 400.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire” , faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1 din Codul Penal.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel
Articolul următorCum a luat ființă „Grupul de la Cluj”. Dezvăluiri bombă la CULISELE STATULUI PARALEL