Un elicopter MAI şi zeci de poliţişti şi jandarmi desfăşoară în această după-amiază acţiuni de căutare în zona localităţii Crevedia Mare, judeţul Giurgiu, după ce un copil în vârstă de şase ani a dispărut de la domiciliu.

„În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, mătuşă a copilului, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de şase ani, a dispărut de la domiciliu. Ea a declarat poliţiştilor că minorul se afla în curte, părinţii desfăşurau diverse activităţi gospodăreşti, iar, la un moment dat, mama nu l-a mai găsit pe cel mic, a plecat în sat să îl caute şi familia a anunţat autorităţile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Copilul are o înălţime de 90 de centimetri, o greutate de 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi de culoare alb şi albastru.

Zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de un câine de urmă desfăşoară activităţi de căutare a copilului, în sprijin fiind solicitat şi un elicopter MAI care survolează zona.