Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, 175 de bunuri, constând în articole vestimentare și încălțăminte, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Pe 23 noeimbrie, în jurul orei 21.30, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar care efectuează  transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, aceştia au descoperit, în compartimentul pentru marfă, printre bagajele pasagerilor, cantitatea totală de 125 articole vestimentare și 50 perechi de încălțăminte, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparțin unui pasager, cetățean turc, în vârstă de 48 de ani.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate. Bunurile, în valoare estimată de 41.250 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCu drag, despre România – GALAȚI înseamnă acasă, familie, amintiri, sentimente ce nu se vor șterge vreodată. Niciodată să nu uitați de unde plecați!
Articolul următorGiurgiu. Un autotren încărcat cu uree s-a răsturnat pe DN 5