La mai mult de două săptămâni de la comiterea furtului a 370 de plăci metalice de prindere și componente C.F.R., depozitate în vederea înlocuirii, în incinta Districtului Linii 2 Vadu Lat, au fost prinşi şi autorii. 

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăți comerciale, din localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, al cărei obiect de activitate îl reprezintă comercializarea materialului feros.

Ieri, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comunele Clejani și Bucșani, la locuințele a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma acestora, doi bărbați, de 19, respectiv 20 de ani, din comunele Bucșani și Clejani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentȘeful Casei de Pensii explică. Ce sume vor fi pe noile taloane de pensii și cum se dau ajutoarele
Articolul următorCaracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18