Conflictul s-a petrecut ieri, atunci când polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 45 de ani, din orașul Bolintin Vale, cu privire la faptul că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona capului.
 
În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.
 
Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în urmă cu câteva zile, tânărul, de 20 de ani, ar fi avut un conflict, în spațiul online, cu doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, iar la data de 29 noiembrie a.c., ora 13.15, cei doi minori l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii și picioarele, în zona corpului și a feței, fiindu-i provocate leziuni.
 
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori, de 15 și 16 ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, iar astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBărbat de 32 de ani, din Bucureşti, reţinut de poliţiştii giurgiuveni pentru încălcarea ordinului de protecţie
Articolul următorBunuri contrafăcute, estimate la o valoare de peste 51.000 lei, descoperite la P.T.F Giurgiu