Șase descinderi au avut loc în această după amiază la clanurile de interlopi din Ghimpați care ieri au semănat ieri teroare pe străzi, înarmaţi cu macete, săbii şi cuţite.

Scandalul a început după ce o grupare interlopă și-a provocat gruparea rivală, la o luptă în plină stradă. Amenințările au fost transmise live pe Facebook, astfel încât toți locuitorii să le știe de frică.

La început, tinerii și-au prezentat armele de luptă în timp ce erau în curtea unei case, iar apoi au plecat pe străzi.

Interlopii au băgat groază și panică între trecători, agitând macetele, săbiile, cuțitele și bâtele de baseball, în timp ce un tânăr care se afla la volanul unui microbuz a deteriorat un sens giratoriu.

La puțin timp după izbucnirea scandalului, în zonă și-a făcut apariția un echipaj al Poliției, iar un polițist a ieșit din mașină scoțând pistolul și somându-i pe interlopii înarmați să se oprească.avut un conflict în plină stradă.

Zeci de polițiști și jandarmi au descins astăzi la domiciliile acestora, de unde au confiscat mai multe obiecte contondente folosite în conflictul de ieri.

”Polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au descins la adresele persoanelor implicate, ocazie cu care au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliara. Mai multe persoane vor fi conduse la sediul unității de poliției pentru continuarea cercetărilor.Activitățile de cercetare sunt in desfășurare”, anunță IPJ Giurgiu printr-un comunicat.

Articolul precedent46 de noi agenți de poliție la Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu
Articolul următorPolițist de frontieră din Giurgiu, decorat de președintele Iohannis